Chelsea'nin yıldızı adım adım Real Madrid'e

Chelsea'nin yıldızı adım adım Real Madrid'e
Çalkantılı bir süreçten geçen ve yıldız futbolcuları dev kulüpler tarafından izlenen İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin bu sezon harika bir performans sergileyen Alman stoperi Antonio Rüdiger ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. 

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek final aşamasında Chelsea'yi eleyen Real Madrid, 29 yaşındaki stoperle ilgileniyor. 

Tuchel durumunu açıkladı

West Ham ile oynadıkları ve 1-0 kazandıkları maç sonrasında konuşan Chelsea'nin teknik patronu Tuchel, oyuncusunun transferi ile ilgili sorulan sorulara, "Rudiger durumu dolayısıyla kulüpten ayrılabilir. Kulübün üzerindeki yaptırımlar dolayısıyla şartları daha fazla  zorlayamıyoruz. Toni bana ayrılabileceğini iletti." ifadelerini kullandı. 

Sezon sonu serbest kalıyor 

Almanya Milli Takımı ile de 50 kez maça çıkan Rüdiger'in sezon sonunda Chelsea ile olan sözleşmesi sona erecek. Oyuncunun bonservis bedeli olmadan transfer edilebilecek olması da Real Madrid'in iştahını kabartıyor.

2017 yazında İngiliz kulübüne transfer olan ve geçmişte Roma ve Stuttgart gibi kulüplerin formalarını terleten Rüdiger, Chelsea forması ile toplamda 196 maça çıktı. Yıldız oyuncu, mavilerle toplamda 12 gol ve 7 asiste ulaştı. 

Kaynak: beinsports.com.tr/Dış Haberler