Çağrı Hakan Balta, Fenerbahçe antrenmanında!


Galatasaray alt yapısından Fenerbahçe'ye transfer olan Çağrı Hakan Balta sarı-lacivertli takımla ilk antrenmanına çıktı.

beIN SPORTS muhabiri Onur Çubukçu'nun aktardığı bilgilere göre, sarı-lacivertlilerin yeni transferi, Nottingham Forest karşılaşması öncesi takımla birlikte ilk antrenmanına çıkarken, genç oyuncu idman öncesi Teknik Direktör Domenico Tedesco ile bir görüşme gerçekleştirdi.

17 yaşındaki futbolcu, antrenman öncesinde teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla bir araya gelirken, hırslı ve motive görüntüsüyle dikkat çekti.

Bu sezon Galatasaray U19 takımında 21 maçta forma giyen genç oyuncu, 6 gol kaydederek hücum hattına katkı sağladı.

BU SEZON OYNAMAYACAK

Çağrı Hakan Balta'nın bu sezon Fenerbahçe Futbol A Takımı ile sadece antrenmanlara çıkacağı, herhangi bir maçta oynamayacağı belirtildi. Fenerbahçe ve Çağrı Hakan Balta arasındaki profesyonel bağlantının, ailesinin muvaffakiyle antremanlara çıkması şeklinde olduğu aktarıldı.