Burak İnce ve Emre Demir'e büyük onur


TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun genç oyuncusu Burak İnce, İngiltere'nin önde gelen medya kuruluşlarından The Guardian'da yer alan "Gelecek vaadeden 60 oyuncu" haberinde gelecek sezon Barcelona'da top koşturacak Yukatel Kayserisporlu Emre Demir ile birlikte yer aldı.

Altınordu'nun genç yıldızı Burak İnce, İngiliz The Guardian'da yer alan araştırma bir haberde gelecek vaadeden 60 futbolcu arasında yer aldı.

Burak İnce'den Altınordu'nun parlattığı son yıldız olarak bahsedilen haberde, genç isim için "17 yaşında A takımda yıldızı parladı. Geleceği oldukça açık. Muhteşem bir tekniği ve dripling kabiliyeti var. En önemli yeteneği vizyonu ve oyunu okuyabilmesi." tanımlaması yapıldı.

Haberin detaylarında Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu'nun Burak İnce hakkındaki görüşlerine de yer verildi. Deneyimli çalıştırıcı, öğrencisi için, "Burak çok genç bir oyuncu. Kendini geliştirmesi halinde çok iyi olacaktır. Oyunun psikolojik yönünü iyi oynadığı takdirde Real Madrid seviyesinde bir oyuncu haline gelecektir. Çok yakın bir zamanda onu Avrupa'nın ilk 5 liginde oynadığını görürsek şaşırmayın." şeklinde konuştu. 

15 yaş 6 ay 29 günlükken Altınordu A takım forması giyen genç futbolcu, 2019-2020 sezonunda TFF 1. Lig'de  21, Ziraat Türkiye Kupası'nda 3 maçta forma giydi. 2020-21 sezonunda TFF 1. Lig'de 28 maç forma giyen genç oyuncu 5 gole imza atarken Ziraat Türkiye Kupası'nda da 2 maçta görev alıp bir gol kaydetti. Burak İnce, bu sezon ise Altınordu forması altında 7 maçta görev aldı.

The Guardian yaptığı araştırmada ayrıca gelecek sezon Barcelona'ya transfer olacağı açıklanan Yukatel Kayserisporlu Emre Demir ile ilgili bilgilere de yer verdi.