Terim sert çıktı: "Bu, VAR'ı yok etmek!"

Video yükleniyor...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Göztepe'yi 2-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim, beIN SPORTS mikrofonlarına konuştu.

Galibiyeti hak ettiklerini söyleyen Terim, "Hak ettiğimiz 3 puanları alamadık, bugün hak ettiğimiz 3 puanı zor da olsa aldık. Kaleyi ilk bulan top gol oldu. O pozisyon iyi ki gol oldu, yoksa Muslera kırmızı kart görebilirdi. O kadar gereksiz veya rakibin aklında olmayan goller yedik ki iyi oynadığımız maçları anlatamadık. Skor, herkes için önde geldiğinden oyun çok ön plana çıkmadı." dedi.

Terim sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sezon başından beri bir şey demiyorum ama Alpaslan'ın bir pozisyonu var ki... Bu, VAR'ı yok etmek. Bunun VAR'dan görülmemesi... O zaman VAR'ın hiç koyulmaması lazım. Geçen sene sahanın içinde, bu sene VAR'da... Öyle, arkadaşımız devam ediyor."

Taraftarlara değinen tecrübeli teknik adam, "İşte benim Ali Sami Yen'de görmek istediğim taraftarımız bu. En sıkıntılı dönemde takımı yukarı çektiler, onlarla beraber oynadılar. Ben, bu Galatasaray'ı anlatmaya çalışıyorum." ifadelerini kullandı.