Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan LİG TV'den Can Karyağdı'nın sorularını yanıtlarken bu işin daha bitmediğini ve Trabzonspor'un turu geçeceğine inandığını kaydetti.
Takımın neden yenildiği sorusuna "Takımın yüzde 50'si eksik ama mazeret değil. Takım oluşturulurken bunları düşünmemiz lazımdı. Gol gecikti ve biz de bu yüzden risk aldık. Çok hücum oyuncusu oynattık, müdaafada eksik kaldık. Onlar da tek forvetle oynadı. Oyuncularımız da sabit oynadı" dedi.
Trabzonspor'un bu turu geçebilecek güce sahip olduğunu ve kendi sahasında nasıl yenildiyse dışarıda da galip gelmesini bileceğini kaydeden Doğan kulübede çok sinirli olmasını ise "Tabii ki sinirlenirsin. Pozisyonları kaçırıyorsun. Avrupa Kupaları ayağına kadar gelmiş. Kızmayım de ne yapayım" şeklinde değerlendirdi.