"Biz bunların üstesinden geliriz"

Video yükleniyor...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Yukatel Kayserispor'a 3-0 mağlup oldu. Galibiyet hasreti 4 maça çıkan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, maçın ardından beIN SPORTS'a konuştu.

Kariyerinde böyle şeyleri çok gördüğünü dile getiren Terim, "Altından kalkmasını biliriz, bildik. Eski günlerimize veya oynadığımız çok iyi maçlara döneceğimiz kesin. Galatasaraylılar bilmelidir ki biz doğru yoldayız. Neticeler yanlış olabilir, bize yardım etmeyebilir. Bunları bir tarafa koyabilecek tecrübeye ve Galatasaraylılığa sahibiz." dedi.

Terim, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Karamsarlığa kapılmanın hiçbir manası yok. Futbolda bazen böyle oluyor, istedikleriniz olmuyor. Biz her oyuncunun yapmak istediğini, ne olduğunu bilecek kadar Galatasaraylıyız. Biz bunları o kadar çok gördük ki kritik zamanlarda... Şimdi çok zaman var, biz bunların üstesinden geliriz. Bazı oyuncuların Galatasaray adına ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı, bazı oyuncuların da bu fırsatlardan yararlanamadığı çok net. Hepsini biz teraziye koyar tartarız, adil de davranırız."