Beşiktaş yeni sezon öncesi son hazırlık mücadelesinde Olympiakos karşısında sahadan 1-0'lık skorla galip ayrılırken, teknik direktör Şenol Güneş, takımın performansından memnun kaldı ama yine de transfer isteğini belirtti.
Defans ve forvette takımın sayı olarak eksik olduğunu ve Şampiyonlar Ligi için yeterli seviyede olmadıklarını belirten Şenol Güneş, duruma göre orta sahaya da takviye olabileceğini belirtti.
Jose Sosa'nın durumundaki belirsizlik devam ederken, Arjantinli oyuncunun geleceği belli olduktan sonra transferde yol haritası çizilecek.
Forvet konusunda da yeni bir maceraya atılmak yerine Mario Gomez'den gelecek cevabı bekleyen siyah beyazlılar, son ana kadar Alman golcüyü kadroya katabilmek için uğraş verecek. Alman yıldızın başka bir takıma imza atması durumda transfer listesindeki isimlerle temaslarını yoğunlaştırarak sonuç almaya çalışılacak.