"Beşiktaş taraftarı, vazgeçmeyenleri hep sever"

"Beşiktaş taraftarı, vazgeçmeyenleri hep sever"
Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Beşiktaş, Altay'ı 1-0 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi. Siyah-beyazlı takımın teknik sorumlusu Önder Karaveli, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Karavelş, “İlk gol, ilk devre gelmeyince savunma sertleşti. Sonucuna baktığımızda, bugün takımımız 26. resmi maçını oynadı. Bütün bunlara rağmen, sonucunda maçı kazanmak, kupada bir üst tura yükselmek bizim için güzeldi." dedi.

Karaveli sözlerini şöyle sürdürdü:

“Beşiktaş taraftarı, vazgeçmeyenleri hep sever. Biz de hiçbir maçta, vazgeçmeyen bir görüntü vermeyi istiyoruz. Kısa zamanda böyle bir maçta, Süper Kupa maçında Beşiktaş’ın başında olmak benim için çok güzel olacak. O gün, bu kupayı kazananın Beşiktaş olmasını istiyorum. Benimle, bensiz… Biz de bunun bir parçası olabilirsek, ne mutlu bize. Geldiğim günden beri oynayacağımız maçlara odaklanıyorum, sonrasına bakmıyorum. Pozisyonumun ne olacağına da bakmadım. Sadece iyi temsile odaklandım. Bundan sonrası da benim için aynı şekilde devam ediyor. enim düşündüğüm tek şey, Beşiktaş’ın iyi bir parçası olabilmek.”