beIN SQUAD özel programı başlıyor


beIN SPORTS’un amatör futbol kulüplerine destek vermek amacıyla hayata geçirdiği beIN SQUAD projesi, “Amatör Ruh, Profesyonel Destek” sloganıyla başladı. beIN SPORTS, forma sponsoru olduğu 50 amatör futbol kulübünü yalnızca sahada değil, medya gücüyle de destekliyor. Projede yer alan takımlara dair haberler ve tüm gelişmeler; ‘beIN SQUAD’ programıyla ekranlara taşınıyor. 

beIN MEDIA GROUP, beIN SQUAD projesiyle futbola verdiği desteği genişleterek 2024-2025 sezonunda 50 amatör futbol kulübüne forma sponsoru oldu. beIN SPORTS, forma sponsoru olduğu bu 50 amatör futbol kulübünü sadece sahada değil, medya gücüyle de destekleyerek takımlara katkıda bulunmaya hazırlanıyor. Proje kapsamında sponsorluğa hak kazanan amatör statüdeki kadın, engelli ve erkek futbol takımlarından oluşan kulüplerin temsilcileri, sezon boyunca; ‘beIN SQUAD’ özel programında; beIN SPORTS HABER’e konuk olacak. Her iki haftada bir çarşamba günleri saat 19.00’da yayınlanacak ‘beIN SQUAD’ programında; Gürler Akgün’ün sunumu ve Tunç Kayacı’nın yorumlarıyla projedeki takımlarla ilgili son gelişmeler ve amatör futbolun ruhunu destekleyen projeler sezon boyunca izleyiciyle buluşacak. 
 
İlk Program 16 Ekim'de
16 Ekim Çarşamba günü saat 19.00'da yayınlanacak olan beIN SQUAD’ın ilk bölümünde, Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu Başkanı Selçuk Azeri stüdyo konuğu olacak. Ayrıca, programın birinci bölümünde Biga Adaspor ve Selçuk Efes Spor takımlarından özel röportajlar beIN SPORTS HABER kanalında izleyiciyle buluşacak. Projeye dahil olan kulüpler, 2024-2025 sezonunda beIN SPORTS’un göğüs sponsorluğunda sahaya çıkarken, beIN SPORTS ekranlarında da küresel medya gücüyle bu kulüpleri destekleyecek ve beIN SQUAD, amatör futbol kulüplerinin sesini duyurmayı ve amatör futbolun sesi olmayı hedefleyecek. 
 
Tüm Kulüpler beIN SQUAD’a Konuk Olacak
Her bölümde, beIN SQUAD projesinde yer alan amatör kulüplerin temsilcileri beIN SPORTS HABER ekranlarına konuk olurken; bu takımların başarıları, yaşadıkları zorlukları ve hedefleri izleyiciye aktarılacak. Özel röportajlardan saha içi haberlere kadar, kulüplerle ilgili son gelişmeler amatör futbolun tutku dolu ruhuyla birlikte izleyicilere aktarılacak. beIN SQUAD özel programı, her bölümde kulüplerin hikayelerini tüm Türkiye’ye ulaştıracak.