beIN SQUAD "Amatör ruh, profesyonel destek" sloganıyla başladı


beIN SPORTS’un, amatör futbol kulüplerine destek vermek amacıyla hayata geçirdiği beIN SQUAD projesi, “Amatör Ruh, Profesyonel Destek” sloganıyla başladı. 
 
beIN MEDIA GROUP, beIN SQUAD projesiyle futbola verdiği desteğin kapsamını genişletti ve 2024-2025 sezonunda amatör futbol kulüplerine forma sponsoru olarak 50 amatör kulübe forma desteği verdi. beIN SPORTS, forma sponsoru olduğu 50 amatör futbol kulübünü yalnızca sahada değil, medya gücüyle de destekleyerek takımlara katkıda bulunuyor.
 
1300 kulüp arasından belirlenen kriterlere uygun 200 takım arasından 50 takım seçkin jüri üyeleri tarafından detaylı bir çalışmanın ardından belirlendi ve tüm kulüplere beın SPORTS göğüs reklamlı forma setleri kulüplere iletildi. Seçim kriterleri ise şu şekilde: Alt yapıya verdiği önem, ulusal bilinirlik, sosyal medya kullanımı, katılım nedeninin proje ile uyumluluğu ve medya görünürlüğü.

Her bölümde, beIN SQUAD projesinde yer alan amatör statüdeki kadın, engelli ve erkek toplam 50 futbol kulübe konuk olunacak ve bu takımların başarıları, zorlukları ve hedefleri ekranlara taşınacak. Özel röportajlardan saha içi haberlere kadar kulüplere dair son gelişmeler, amatör futbolun tutku dolu ruhuyla birlikte izleyicilere aktarılacak. beIN SQUAD özel programı, her programda kulüplerin hikayeleri tüm Türkiye’ye ulaştırılacak.

beIN SQUAD ÖZEL SAYFASI İÇİN TIKLAYIN