"beIN SPORTS'un sponsor olmasının gururunu yaşıyoruz"


beIN SPORTS’un amatör kulüplere verdiği destek projesi beIN SQUAD, tüm amatör kulüpler arasında büyük heyecan uyandırdı. 50 amatör kulübe forma ve göğüs sponsoru olan beIN SPORTS amatör ruha bir parça da olsa dokundu. 

Çanakkale Biga’da bulunan Biga Ada Spor bu takımlarımızdan bir tanesi. 1. Amatör Küme'de mücadele eden Biga Ada Spor 1976 yılında kuruldu. Daha önce Süper Amatör ve Amatör il birincilikleri bulunan Biga Ada Spor’da hedef yine şampiyonluk. Biga Ada Spor Başkanı Berkan Şahin ve yönetim kurulu üyesi Mert Ersöz, beIN SQUAD’a katılım süreçlerini ve bu sezon ki hedeflerini anlattı.
 
Biga Ada Spor Teknik Direktörü Ferdi Akbalık ve futbolcular da göğüs sponsorlarının bir dünya markası olması, motivasyonlarını iyice arttırdıklarını söyledi.
 
Yeni sezona kısa bir süre kala, Biga Ada Spor bir yardım gecesi de düzenledi. Geceye Biga’nın önde gelen isimleri ve Biga halkı katıldı. Organizasyonda Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın imzalı formaları açık arttırmayla satıldı ve kulübe büyük destek sağladı.

beIN SQUAD ÖZEL SAYFASI İÇİN TIKLAYIN