Barcelona'da sakatlık şoku! Eski Galatasaraylı kaleye geçecek...


İspanya LaLiga'nın 6. haftasında Barcelona’nın Villarreal’i 5-1 yendiği maçta deneyimli kaleci Marc-Andre ter Stegen, sağ dizinden ciddi bir sakatlık yaşadı.

Villareal'e karşı oynanan müsabakanın ilk devresinin uzatma anlarında sakatlanarak oyundan çıkan ter Stegen yerini Inaki Pena'ya bıraktı. İspanyol medyasında yer alan haberlere göre 8 ay sahalardan uzak kalacağı öne sürülen 32 yaşındaki kalecinin yaşadığı problemin çok ciddi olduğuna dikkat çekildi.

SAHNE ESKİ GALATASARAYLININ

Alman kalecinin yaşadığı sakatlık sonrası Katalan ekibinde gözler Inaki Pena'ya çevriidi. 2022'nin Ocak-Haziran döneminde kiralık olarak Galatasaray forması giyen 25 yaşındaki file bekçisi, Marc-Andre ter Stegen'in yokuluğunda kaleyi koruyacak. Pena, geçtiğimiz sezon da benzer bir sakatlık durumunda kaleye geçmiş ve sergilediği performansla dikkat çekmişti. İspanyol eldiven Galatasaray'da da Fernando Muslera'nın sakatlık yaşadığı dönemde takıma katılmış ve sarı kırmızılı camiaya kısa sürede güven veren performansa imza atmıştı.

"BÜYÜK BİR KAYIP"

Barcelona teknik direktörü Hansi Flick karşılaşma sonunda basın mesuplarına yaprığı değerlendirmede, "Marc’ın durumu pek iyi görünmüyor. Bu sakatlık hepimizi üzdü, büyük bir kayıp olacak" ifadelerini kullandı.