ÖZET | Aytemiz Alanyaspor 6-0 Atakaş Hatayspor

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor - Atakaş Hatayspor maçı ile 22. haftaya devam edildi. Karşılaşmayı, ev sahibi ekip 6-0 ile kazandı.

Aytemiz Alanyaspor'a galibiyeti getiren golleri Emre Akbaba (3), Wilson Eduardo ve Oğuzhan Aydın (2) kaydetti.

Bu sonuçla Aytemiz Alanyaspor puanını 35'e yükseltirken, Atakaş Hatayspor da 35 puanda kaldı. 

Önemli Anlar

12. dakikada gelişen Alanyaspor atağında Efecan Karaca, rakip alanda pasını Emre Akbaba'ya çıkardı. Sağ çaprazdan rakip ceza sahasına giren Emre Akbaba'nın vuruşunda, top üst direkten döndü. Geri dönen topu Efecan Karaca kafayla tamamlamak istedi. Top az farkla üstten dışarı çıktı. İzlemek için tıklayın!

Sol kanattan Borja'nın ceza sahasına ortaladığı topa Emre Akbaba gelişine vurmak istedi. Defansın müdahalesiyle ortada kalan topa Emre Akbaba'nın vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu.
İzlemek için tıklayın!

İlk direkte kalan pozisyondan 11 dakika sonra ev sahibi ekip Efecan Karaca ile Atakaş Hatayspor kalesine hücum yaptı. Efecan Karaca, önce kaleciye takıldı, sonrasında ise direği geçemedi. İzlemek için tıklayın!

Orta alanda topla buluşan Emre Akbaba, topu koşu yapan Efecan Karaca'ya çıkardı. Bu futbolcunun da bekletmeden araya çıkardığı pasta, ceza sahası içinde Eduardo, sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.
İzlemek için tıklayın!

Sağ kanattan içeri giren Davidson'un şutu Atakaş Hatayspor kalecisi Abdullah'tan döndü. Topu takip eden Emre Akbaba golünü attı ve takımının üçüncü, kendisinin ikinci golünü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

Emre Akbaba, yerden sert çıkardığı şut ile hat-trick yaptı ve takımını 4-0 öne geçirdi. İzlemek için tıklayın!

Aytemiz Alanyaspor'un atağında içeriye açılan topta Oğuzhan Aydın topu ağlarla buluşturdu. İzlemek için tıklayın!

Candeias'ın ayak dışıyla gnderdiği topu tamamlayan Oğuzhan Aydın, kendisinin ikinci takımının altıncı golünü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

Aytemiz Alanyaspor: 6 - Atakaş Hatayspor: 0

Stat: Bahçeşehir Okulları

Hakemler: Bahattin Şimşek, Serkan Ok, Tarık Ongun

Aytemiz Alanyaspor: Marafona, Juanfran (Dk. 85. Ahmet Gülay), Furkan Bayır, Fatih Aksoy, Borja (Dk. 75 Tayfur Bingöl), Efkan Bekiroğlu (Dk. 63 Fer), Eduardo (Dk. 63 Candeias), Emre Akbaba, Novais, Efecan Karaca, Davidson (Dk. 75 Oğuz Aydın)

Atakaş Hatayspor: Abdullah Yiğiter, Kamil Ahmet Çörekçi, Fatih Kurucuk, Burak Öksüz, Adekugbe (Dk. 60 Emre Kaplan), Onur Ergün (Dk. 60 Boudjemaa), Riberio, Kamara (Dk. 66 Kahraba), Lobjanidze (Dk. 86 Sadık Baş), Saint Louis (Dk. 86 Sackey), Diouf

Goller: Dk. 17, 59 ve 74 Emre Akbaba, Dk. 31 Eduardo, Dk. 77 ve 80 Oğuz Aydın (Aytemiz Alanyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 40 Efkan Bekiroğlu (Aytemiz Alanyaspor), Dk. 70 Fatih Kurucuk (Atakaş Hatayspor)