Avcı, Trabzonspor'da altın çağını yaşıyor! Rekora 1 maç kaldı...

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor, Adana Demirspor ile karşılaşacak. Bordo-mavililerin karşılaşmadan puan alması halinde, yenilmezlik serisi 27 maça çıkacak.

Spor Toto Süper Lig'de 14 maç sonunda yoluna namağlup lider devam eden bordo-mavililer, yenilmezlik serisini de 26 maça çıkarmıştı.

Teknik direktör Abdullah Avcı aynı zamanda kendi yenilmezlik rekorunu da takımının VavaCars Fatih Karagümrük maçında aldığı galibiyetle egale etmiş oldu. Bununla beraber tecrübeli teknik adam, 1994-95 ile 1995-96 sezonlarında 26 maçlık seri elde eden Şenol Güneş'in rekorunu da yakaladı. 

Avcı'nın bir sonraki hedefiyse efsane isimler... Özkan Sümer ve Ahmet Suat Özyazıcı'ya ait 1977-1979 yılları arasındaki 29 maçlık yenilmezlik serisine ulaşmak.

Abdullah Avcı 2016-2017 sezonunda Medipol Başakşehir teknik direktörüyken, ligde 26 maçlık yenilmezlik serisi elde etmişti. Trabzonspor'un, Adana Demirspor'dan puan alması durumunda Abdullah Avcı, 27 maçlık yenilmezlik serisiyle kendi rekorunu da kırmış olacak.

Öte yandan Trabzonspor taraftarı, ligin 15. haftasında Adana Demirspor ile oynanacak maça yoğun ilgi gösteriyor. Kombinelerin haricinde, satışa çıkarılan biletlerin tamamına yakını tükendi.