ÖZET | A. Hatayspor 0-3 M. Başakşehir

Video yükleniyor...

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor'u 3-0 mağlup etti.

M. Başakşehir, 8. dakikada Video Yardımcı Hakem uygulamasıyla penaltı kazandı. Medipol Başakşehir'in sağ kanattan kullandığı korner atışında El Kaabi topu uzaklaştırdı. VAR odasının uyarısıyla hakem Erkan Özdamar, pozisyonu yeniden inceledi. Özdamar, El Kaabi'nin ceza sahası içinde topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Aleksic, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Bu golü izlemek için tıklayın!

Konuk ekip 27. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Sol kanattan Aleksic'in kullandığı korner atışında Mahmut Tekdemir kafayı vurdu. Falette'ye çarpan top yine den kornere gitti. Pozisyonu VAR'dan kontrol eden hakem Erkan Özdamar, topun Falette'nin eline çarptığına karar vererek bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. 27. dakikada penaltı atışını kullanan Aleksic, topu filelere yolladı. Bu golü izlemek için tıklayın!

M. Başakşehir 45+3. dakikada farkı 3'e çıkardı. Sağ kanattan kullanılan korner atışında ceza alanı içerisinde yaşanan karambolde topu önünde bulan Okaka'nın vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. Bu golü izlemek için tıklayın!

Medipol Başakşehir, bu galibiyetle puanını 25'e çıkardı. Atakaş Hatayspor ise 26 puanda kaldı.

Atakaş Hatayspor 0-3 Medipol Başakşehir

Stat: Yeni Hatay

Hakemler: Erkan Özdamar, Erdinç Sezertam, Deniz Caner Özaral

Atakaş Hatayspor: Munir, Kamil Ahmet Çörekçi, Fatih Kurucuk, Falette, Adakugbe, Traore (Dk. 43 Popov (Dk. 46 Saint Louis), Sackey, Lobjanidze (Dk. 68 Kamara), Muhammet Mert, El Kaabi (Dk. 90 Bertuğ Özgür Yıldırım), Diouf

Medipol Başakşehir: Muhammed Şengezer, Ömer Ali Şahiner (Dk. 90 Şener Özbayraklı), Hasan Ali Kaldırım (Dk. 70 De Lima), Mahmut Tekdemir (Dk. 79 Epureanu), Da Silva, Ndayishimiye, Visca, Berkay Özcan (Dk. 90 Metin Emre Karaal), Okaka, Aleksic (Dk. 79 Deniz Türüç), Chadli

Goller: Dk. 8 ve Dk. 27 Aleksic (Penaltıdan) Dk. 45+3 Okaka (Medipol Başakşehir)

Sarı kartlar: Dk. 27 Falette, Dk. 28 Traore (Atakaş Hatayspor)