Aslan keskin virajda


10 gün içinde 3 kritik deplasman maçına çıkacak Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'den futbolcularına uyarı geldi.

Terim , 2 Kasım'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasıyla başlayıp 7 Kasım'da Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Cluj ve 11 Kasım'da da Mersin İdman Yurdu deplasmanıyla geçecek 10 günlük periyod öncesi futbolcularıyla yaptığı toplantıda ''Kayserispor maçı bizim için yeni bir başlangıçtı. geçirdiğimiz şanssız dönemin ardından bu 10 günlük süreci kayıpsız atlatmamız çok önemli'' dediği öğrenildi.

Beklemedikleri puan kayıpları yaşadıklarının altını çizen tecrübeli teknik adamın ''Spor Toto Süper Lig uzun bir maraton. Kaybettiğimiz her puanın telafisi var.Şampiyonlar Ligi'nde de bizim için hiç birşey bitmiş değil. Avantaj kaybetmiş olabiliriz ama içerde oynadığımız maçlarda yaşadığımız sürpriz puan kayıplarını rövanşlarında alacağımız galibiyetlerle telafi edebiliriz. '' diye konuştuğu belirtildi.

Takımının Kayserispor karşısında oynadığı futboldan memnun olan Terim'in İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında da Kayserispor maçının ilk 11'inde değişikliğre gitmeyi düşünmediği ifade edildi.

Savunmada Dany - Cris ikilisini bozmayı düşünmeyen tecrübeli teknik adamın orta sahada da Selçuk'un yanında yine Yekta'ya şans vermeyi planladığı vurgulandı.