"Arda Turan benim aklımda o pankartla kalacak"

Video yükleniyor...

beIN SPORTS yorumularından Bülent Timurlenk, Arda Turan'ın geleceği hakkındaki sözlerini Gün Ortası programında değerlendirdi.

Arda için çok fazla opsiyonun olduğunu söyleyen Timurlenk "Ben altyapılardan başlayacağını düşünüyorum. Dün İspanyol medyasında bir haber vardı; belki gidip Atletico Madrid altyapısında başlar. Çünkü Madrid'de önemli bir şöhreti var. Ya da bir bakmışsın Orta Doğu'dan veya Uzak Doğu'dan teklif gelir 1-2 yıl daha oynar." dedi.

Arda Turan'ın Atletico Madrid günlerinden bir anısını paylaşan Bülent Timurlenk "Ben Arda Turan'ı bir tane olayla hatırlayacaksam; Kral Kupası finaliyle hatırlarım. Real Madrid'liler 'Bu derbinin tadı kalmadı' diye bir pankart açmışlardı. O sezon Kral Kupası finalinin yeri önceden belli olmuştu; Santiago Bernabeu'daydı. Atletico Madrid Real Madrid'in devirdi, Arda Turan da o gün iyi oynadı ve kupayı aldılar. Ben de tebrik mesajı yollamıştım, 20 dakika sonra cevap verdi.. Samimiyet meselesi. Arda'nın telefon numarası bir tek bende yok, ben de basit birşey yazmıştım. Bilirim onun o tevazusunu... Ama dışarıya karşı zor... Zaten bu hayat herkesi ikna etme sanatı değil." diye konuştu.