Anlaşma tamam! Galatasaray'ın yıldız oyuncusu takımdan ayrılıyor

Video yükleniyor...

İkinci etap kamp çalışmaları kapsamında Avusturya'da hazırlıklarına devam eden Galatasaray hem yeni sezon hem de transferde çalışmalara devam ediyor.

İKİ HAZIRLIK MAÇI

Hazırlık maçlarına devam eden sarı kırmızılılar, İtalyan ekipleri Lecce ve Parma ile karşılaşacak. Maçların ardından da kamp çalışmalarını noktalayacak. Aynı zamanda A Milli Takım'da yer alan Barış Alper Yılmaz, Abdulkerim Bardakcı, Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün ve Kaan Ayhan da çalışmalara katıldı. 

TRANSFER ÇALIŞMALARI

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da bir yandan takıma katılacak isimler ile ilgili çalışmalar devam ederken, diğer yandan da takımdan ayrılacak isimlerde belli olmaya başladı. 

Muhabirimiz Nezih Akşener'in aktardığı bilgiye göre, sarı kırmızılılar, Brezilyalı kanat oyuncusu Tete ile yolları ayırıyor. Yunan ekibi Panathinaikos ile Tete'nin transferi için anlaşma sağlandı. Transfer görüşmelerinin ilk aşamasında Tete'nin kiralık olarak takımdan ayrılması planlanıyordu ancak yapılan görüşmelerin ardından 24 yaşındaki yıldız oyuncu bonservis ile takımdan ayrılacak. Tete, Galatasaray'ın bu akşam Lecce ile oynayacağı hazırlık maçında forma giymeyecek. 

Sağ bek ve orta saha transferleri yapmak isteyen Galatasaray'da çalışmalar devam ederken sağ bek için Elias Jelert, Bah, Kabore ve Toljan gündeme gelen isimlerden. Aynı zamanda orta saha transferi için de sarı kırmızılılar 20 milyon Euro'yu gözden çıkardı. 

Galatasaray'da kampa ve transfere dair son gelişmeleri muhabirimiz Nezih Akşener aktardı.