Galibiyetin ardından VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo ve öğrencileri beIN SPORTS mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.
Skorun 4-1'e gelmesiyle rahatlamaları gerektiğinin altını çizen Andrea Pirlo, "Topu çevirmemiz gerekiyordu. Bu yüzden biraz kızdım. Ama ritmimizi sürdürmeye devam edeceğiz. İyi bir takımız ve kazanmak istiyoruz. Son dakikalarda yaşadığımız durumu daha önce de yaşamıştık." ifadelerini kullandı.
Demir Grup Sivasspor karşısında hat-trick yaparak galibiyette önemli pay sahibi olan Diagne ve İtalyan oyuncu Ricci'nin performanslarını değerlendiren Pirlo, "Diagne bizim forvetimiz. Ne kadar fazla şans üretirsek, Diagne de o kadar çok gol atar. Gollerine devam ediyor. Hedefimiz ona gol attırmak. Ricci kendi kalitesine yakışmayan maçlarla lige başladı ve sonra sakatlık yaşadı. Lige adapte olmaya çalıştı ve şu anda onun kalitesine yakışan bir performansa ulaşıyor. Geliştirebileceği yönler de var. Biz de bunun üzerine çalışıyoruz." diye konuştu.