Arda Güler ilk maçına hazır! Kadroya alındı...

Video yükleniyor...

İspanya LaLiga ekiplerinden Real Madrid'i çalıştıran Carlo Ancelotti, Arda Güler'in 5 Kasım tarihinde oynanacak Rayo Vallecano maçının kadrosunda yer alacağını açıkladı.

Ancelotti, yapılan antrenmanın ardından Real Madrid Spor Şehri adlı tesislerde basın toplantısı düzenledi.

Sakatlıktan çıkan Arda'nın bu hafta boyunca takımla tam antrenmanlara çıktığını söyleyen Ancelotti, "Arda, yarınki maç kadrosunda olacak ve yavaş yavaş dakika almaya başlayacak. Onun koşullarına göre özel hazırlanan bir plan uygulayacağız." dedi.

"Karakteristik özellikleri var"

İtalyan teknik adam, "Arda ofansif bir futbolcu. Yardımcı forvet olarak, ileri üçlünün ortasında veya kanatta oynayabilir. Bu karakteristik özellikleri var." şeklinde konuştu.

Real Madrid'e geldiğinden bu yana ilk hazırlık kampında ardından 26 Eylül'de antrenmanda iki ayrı sakatlık geçiren Arda Güler, henüz kendini gösterme fırsatı bulamadı.

Arda'nın 5 Kasım tarihindeki Rayo Vallecano maçının ikinci yarısında sonlara doğru oyuna girmesi ve Santiago Bernabeu Stadı'nda ilk defa Madridli taraftarların karşısına çıkması bekleniyor.

Resmi açıklama geldi

Eflatun beyazlı ekibin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Rayo Vallecano maçının kamp kadrosu açıklanırken, Arda Güler de kadroda yer aldı.



SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN