Ali Koç'tan taraftara transfer müjdesi! "Son ana kadar..."

Ali Koç'tan taraftara transfer müjdesi! "Son ana kadar..."
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yaklaşan başkanlık seçimleri öncesinde kongre üyeleri ile bir araya gelerek önemli açıklamalara imza attı.

"KAMENI'LERDEN EDERSON'LARA GELDİK"

Kurulan kadro hakkında konuşan Ali Koç, "Tarihimizin en kuvvetli kadrosunu kurduğumuz bu sezonda takımımıza ihtiyacı olan desteği vermeliyiz. Feyenoord maçında olduğu gibi deplasman seyircimizin performansını iç sahada da verebilirsek en çok yine biz taraftarlar mutlu oluruz. Kadro kalitemizi 125 milyon Euro’lardan 315 milyon Euro’lara çıkardık. Kameni’lerden Ederson’lara geldik. Kalitemizi artırdık." dedi.

"ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR"

Ayrıca transfer çalışamalarına da değinen Ali Koç, "Hepimiz bir 8 numara istiyoruz. Bissouma'nın eli kulağındaydı, sakatlandı. Zeki bir 8 numara istiyoruz. Topu akıllıca dağıtabilecek, box to box oynayabilen. Genç bir isim üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Fenerbahçe'de son dakikaya kadar transfer bitmez. Gelen de bitmez, giden de bitmez. Şartları son ana kadar zorlayacağız." ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYONLUK BORCUNU ÖDEYECEĞİZ"

Ali Koç son olarak, "Bizim bu camiaya en büyük borcumuz Bankalar Birliği de değil, şampiyonluk borcu. Bu borcu ödeyeceğiz. Camiamız o yüzden bir karar verecek. 7 yıldır ekilen tohumların meyvelerini mi toplayacağız? Yeni bir maceraya mı atılacağız?" sözlerini sarf etti.