Ali Çamdalı'dan Aykut Kocaman sözleri: "En değer verdiği şey..."


Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

"AYKUT HOCADAN ÖĞRENDİĞİM..."

Uzun süre Aykut Kocaman ile çalışan Çamdalı, tecrübeli isim hakkında, "Almanya'da altyapı eğitimi aldım. Akademilerde çok özel  hocalarla çalıştım ama Aykut Kocaman bunların başında gelir. En özel hocamla ilgili sözler sarf etmem gerekirse, onun en çok değer verdiği şey sahadaki adalet beklentisidir. En derinden etkilediği duygu bu benim için. Aslında bunu yaşamaya ve yaşatmaya çalışıyorum. Adil olmak en önemli şet, sürekli başarıyor muyuz bilmiyorum ama o niyetle yola çıkıyorum. Aykut Hoca'dan öğrendiğim en önemli nokta bu." dedi.

"SORUMLULUĞU HİSSEDİYORUM"

Duygusal bir insan olduğunun altını çizen genç teknik adam, "Duygusal bir toplumuz, keza ben de öyleyim. Bir gözüm yaşlı dolaşıyorum. Bu camia, bu takım kupalar kazanırken kaptan olarak sahada bulundum. Şimdi sahanın kenarında inanılmaz duygular var. Aidiyet duygusu hissettiğim camiaya karşı sorumluluğu fazlasıyla hissediyorum ama yolun başındayım. Benim için kolay bir süreç değil, sürekli öğrenme aşamasındayım." ifadelerini kullandı.

"KONYASPOR DNA'SI"

Takımın oyun sistemi hakkında da konuşan Ali Çamdalı, "Oyun felsefesi derin bir konu. Konyaspor, 2013/14 sezonunda beri 12 yıldır Süper Lig'de. Bu Anadolu'da bir rekor olabilir. Bu süreçte aslında Konyaspor DNA'sı diye bir oyun var. Zamanında çok hocalar gelip geçti ama özdeşleşen bir durum vardı. Benim derdim bu DNA'yı geliştirmek." sözlerini sarf etti.

İşte Ali Çamdalı röportajının tamamı...