Fenerbahçe teknik direktörü Dirk Advocaat, Aytemiz Alanyaspor maçının on birini belirledi.
Hollandalı teknik adamın kalede her zaman olduğu gibi Volkan Demirel'e görev vereceği, savunma kurgusunu da bozmayı düşünmediği öğrenildi. Sağ bekte form durumundan memnun olmadığı Van Der Wiel'in yerine Şener'e forma verecek olan Advocaat, göbekte Kjaer, Skrtel sol bekte de Hasan Ali Kaldırım'ı sahaya sürecek.
4'lü bir orta saha dizilimi düşünen Advocaat'ın, göbekte Mehmet Topal, Josef de Souza, kanatlarda ise Volkan Şen ve Moussa Sow'u görevlendirmesi bekleniyor.
Forvet arkasında milli maç arasında grafiğini yükselten Robin van Persie'ye ilk 11 de şans vermeyi planlayan tecrübeli teknik adam, ileri uçta takımın en formda ismi Emenike'yi oynatacak.
Sarı lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Lens, Ozan Tufan ve Salih Uçan'ın tedavilerine ise devam ediliyor.