İngiliz devleri Semih Kılıçsoy için devrede! 30 milyon Euro...

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın genç cevheri Semih Kılıçsoy'un İngiltere Premier League ekiplerinden West Ham United'ın radarına girdiği iddia edildi.

İngiliz basınından Caught Offside'ın haberine göre; Michail Antonio'nun ilerleyen yaşı sebebiyle West Ham United'ın genç bir forvet oyuncusunu arayışında olduğunu ve Semih Kılıçsoy'u bu sebepten dolayı transfer listesine eklediği aktarıldı.

Haberde yer alan detaya göre, Semih Kılıçsoy'un fiziksel özelliklerinin West Ham'ın oyun anlayışına çabuk uyum sağlayacağını planladığı ve Londra ekibinin genç yıldızı transfer listesinde en üst sıralara çıkmış olduğuna dikkat çekildi.
30 milyon Euro...

Beşiktaş'ın Semih Kılıçsoy için 25-30 milyon Euro civarında bir bonservis beklentisi olduğu öne sürülürken, West Ham'ın yakın zamanda siyah-beyazlı ekibe teklifte bulunmaya hazırlandığı yazıldı.

Arsenal ve Tottenham'ın da ilgilendiği belirtilen Semih için forma şansı giymesi en muhtemel kulübün West Ham olduğu ve Londra ekibinin de bunu avantaja çevirerek Semih'i ikna etmek istediği kaydedildi.

18 yaşındaki genç yıldız, bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 30 maçta 11 gol 2 asist kaydetti.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN